Mitä mies tahtoo? Lehdistä voi usein lukea juttuja joissa ihmetellään suurta kysymystä mitä nainen haluaa tai mitä nainen ajattelee. Entä jos ongelmana onkin miehen päässä liikkuvat ajatukset. Naisena on helppoa tulkita naisen ajatuksia, mutta miesten tulkitseminen on vaikeampaa. Voin helposti auttaa poika kavereitani nais ongelmissa, mutta tyttökavereiden poika huolet laittavat usein sormen suuhun.

  Miehiä niinkuin ihmisiä yleensä on monenlaisia, siksi niitä ei pitäisi käydä tulkitsemaan. Tosin mikäli mies ei kerro suoraan mitä haluaa täytyy alkaa tulkitsemaan. Toiset miehet kertovat tunteistaan ja ajatuksistaan hyvin avoimesti (joskus jopa niin avoimesti, että säikäyttävät naiset pois). Toiset sulattelevat ja ovat ehkä vähän arvoituksellisia, he puhuvat tunteistaan kunnolla vasta kun tuntee toisen puoliskon hyvin, mutta heistä paistaa läpi jo alusta asti heidän aikeet (tietenkään nainen ei huomaa mitään :O ). Sitten on niitäkin miehiä mistä ei saa mitenkään otetta. Ei voi yhtään tietää mitä heidän päässään liikkuu. Toisinaan ottavat innokkaasti yhteyttä ja toisinaan tuntuu, että ovat unohtaneet kokonaan.

  Tälläisten tapausten yksittäisistä lauseista tai teoista ei uskalla tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. Toinen sanoo "haluan sinut", se voi olla syljen mukana suuhun tullut lausahdus tai se voi olla jotain totuuteen viittaavaa. Tuon itse lauseenkin voi jo tulkita monella tavalla. Hän voi myös sanoa "sitten kun mennään naimisiin..." - tämä taas voi olla yleinen vitsi tai sitten hän voi yrittää kertoa jotain omista haaveistaan. Mene ja tiedä. Miehet ovat lähes yhtä vaikeita kuin naiset, jopa vaikeampia!