Olen viime kesästä asti suunnitellut ja miettinyt Malawiin lähtöä. Koulustamme on mahdollista lähteä kesäksi Malawiin vaihtoon. Erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan Afrikan kulttuuriin kiinnosti. Puhuin ja suunnittelin lähtöä jo varmaan elokuusta lähtien, mutta into alkoi hiipua, kun ketään muuta ei kiinnostanut matkalle lähtö. Nyt kuitenkin olen saanut puhuttua muutaman mukaan matkalle. :) 

Tällä viikolla kaksi luokkalaistani ilmottautuivat matka seuraksi. Innostus on todella kova! Täytyy toivoa, että kaikki menee hyvin ja pääsee lähtemään matkaan. Sitten olisi tarkoitus viettää kolme kuukautta Malawissa. Huhtikuun puolessa välissä olisi lähtö ja heinäkuun puolessa välissä tulisin takaisin nauttiman Suomen kesästä. :)

Toivon että reissu antaa minulle sitä mitä odotan sen antavan. Toivoisin löytäväni itseni takaisin ja selvittää päätäni. Toivon, että matkan jälkeen voisi huokein mielin aloittaa alusta. Hymyillä kun oikeasti hymyilyttää. Nauraa kun oikeasti naurattaa. Olla oma itsensä. Nauttia elämästä täysillä. Matkan pää tavoite ei kylläkään ole henkisen ehjyyden löytäminen vaan mukavan matka ja uusia kokemuksia.

 

Toivottavasti kerkiän tapaamaan ystäviäni ennen matkalle lähtöä. <3